Back
クロマトグラフ法による有機酸の定量について   :   On the Determination of Organic Acid by Chromatography. 

作成者 柴沼, 忠三, 石井, 弘, 斎藤, 洋子
作成者 (ヨミ) サイトウ, ヨウコ
作成者の別表記 SHIBANUMA, Chuzo, ISHII, Hiroshi, SAITO, Yoko
日本十進分類法 (NDC) 620
内容 Chromatographic methods by silica gel for the determination and isolation of the organic acids in mandarin oranges, after preliminary tests, are described. Excluding few organic acids, the acids have been isolated successfully, and the recoveries of the tested acids have heen demonstrated with good results.
公開者 千葉大学園芸学部
コンテンツの種類 紀要論文 Departmental Bulletin Paper
DCMI資源タイプ text
ファイル形式 application/pdf
ハンドルURL http://mitizane.ll.chiba-u.jp/meta-bin/mt-pdetail.cgi?cd=00025809
ISSN 0069-3227
NCID AN00142658
掲載誌情報 千葉大学園芸学部学術報告 Vol.5 page.58-62 (19571230)
フルテキストへのリンク http://mitizane.ll.chiba-u.jp/metadb/up/AN00142658/KJ00004280158.pdf
情報源 The technical bulletin of Faculty of Horticulture, Chiba University
言語 日本語
著者版フラグ publisher


Total Access Count:

632 times.


Search
Related Materials in